Zinkwerk Sneek

Zoekt u zinkwerk op uw pand in Sneek, dan kunt u bij ons terecht. Het maakt daarbij niet uit of het een woning, bedrijfspand of monumentaal pand, zoals een kerkgebouw, betreft. Wij doen veel restauraties van daken, maar ook renovaties en nieuwbouw.

Wilt u zinkwerk op het dak van uw pand in Sneek laten plaatsen? Zinkwerk wordt vaak toegepast in combinatie met een leistenen dak, maar wordt ook los afgenomen. In beide situaties kunt u voor vakkundig gevormd en aangebracht zinkwerk op uw pand in Sneek terecht bij Leidekkersbedrijf Marcel Hendriks, gevestigd in Bolsward. Marcel Hendriks is sinds 1992 actief als leidekker. Omdat bij het plaatsen van leistenen daken ook vaak zinkwerk, koperwerk of loodwerk komt kijken, heeft hij zich ook op die gebieden gespecialiseerd.

Leidekkersbedrijf Marcel Hendriks, de expert in zinkwerk in de regio Sneek

Aangezien Nederland vooral een dakpannenland is, zijn er niet zo veel experts op het gebied van leidekken en zinkwerk. Gelukkig kunt u in uw regio terecht bij Leidekkersbedrijf Marcel Hendriks. Kiezen voor een specialist op het gebied van zinkwerk voor uw pand in Sneek is absoluut aan te raden, ten opzichte van een bedrijf dat slechts af en toe een klus met zink uitvoert. Met een expert bereikt u het beste resultaat, dat ook langdurig mooi blijft.

Zink is een materiaal dat sowieso een lange levensduur heeft. Het wordt niet vanzelf bros, en mochten er toch beschadigingen optreden, dan zijn deze goed te herstellen door iemand die daar verstand van heeft. Zink hoeft niet voorzien te worden van milieubelastende beschermlagen. Ook zonder extra lagen veroudert het materiaal niet. Zinkwerk op uw pand in Sneek is dus niet alleen een keuze waar u lang plezier van hebt, het is ook een goed materiaal uit het oogpunt van duurzaamheid.

Kies voor een specialist

Of u nu zink wilt toepassen in combinatie met het laten plaatsen van leistenen dakbedekking, of zonder die combinatie, Leidekkersbedrijf Marcel Hendriks kan u van dienst zijn. Wij zetten ons vakmanschap en jarenlange ervaring in om het zinkwerk vakkundig op uw pand in Sneek aan te brengen, geheel volgens uw wensen. Bent u benieuwd wat dat gaat kosten, dan kunnen wij van tevoren een vrijblijvende offerte voor u opmaken, na een inspectie van het pand en een gesprek over uw specifieke wensen. Gaat u akkoord met de offerte, dan gaat Marcel Hendriks voor u aan de slag. U zult zeker tevreden zijn met het resultaat, en u kunt erop vertrouwen dat het zinkwerk de tand des tijd goed zal doorstaan.

Zoekt u vakkundig aangebracht zinkwerk op uw pand in Sneek? Leidekkersbedrijf Marcel Hendriks is de expert die dit voor u kan bewerkstelligen!