Zinkwerk Leeuwarden

Zoekt u een bedrijf om zinkwerk op uw pand in Leeuwarden aan te brengen? Het kan hierbij gaan om los zinkwerk op uw dak, of om gebruik van zinkwerk als onderdeel van een leistenen dak. In beide gevallen kunt u voor zinkwerk op het dak van uw pand in Leeuwarden terecht bij een echte specialist, namelijk Leidekkersbedrijf Marcel Hendriks, gevestigd in Bolsward.

Marcel Hendriks stelt zijn diensten op het gebied van leidekken en lood-, koper- en zinkwerk beschikbaar voor zowel bezitters van woonhuizen, eigenaars van bedrijfspanden als beheerders van monumentale panden, zoals kerkgebouwen. Hij kan voor u een leien dak met de grootst mogelijke vakkundigheid plaatsen, waarbij u kunt kiezen uit meerdere soorten dekkingen en leistenen. Het bijbehorende zinkwerk voert hij voor u in Leeuwarden daarbij ook uit, puttend uit vele jaren ervaring. Wilt u echter losse zinkelementen op uw dak laten plaatsen, zonder een leistenen dak, dan kunt u hem daar ook voor benaderen.

Professioneel zinkwerk voor klanten in Leeuwarden

Marcel Hendriks is al professioneel leidekker sinds 1992 en zijn bedrijf is VCA-gecertificeerd. Omdat klanten die een leistenen dak af willen nemen vaak ook een stuk zinkwerk daarbij willen laten plaatsen, heeft hij zich ook hier in gespecialiseerd. Ook het werken met lood en koper op daken voert hij uit.

 

Zink is een bijzonder materiaal met diverse unieke eigenschappen en voordelen. Zo blijft het langdurig mooi en wordt het niet bros of zwak. Zinkwerk voor uw pand in Leeuwarden is heel goed te verwerken en bij beschadigingen goed te repareren door een vakman. Ook kan zink worden geplaatst zonder er beschermlagen op aan te hoeven brengen die het milieu schaden. Samen met de lange levensduur kunnen we hier dus spreken van een duurzaam materiaal.

Als u contact opneemt met Leidekkersbedrijf Marcel Hendriks, zijn wij bereid uw pand te komen bekijken en de werkzaamheden met u te bespreken. Als duidelijk is wat er op het gebied van zinkwerk op uw pand in Leeuwarden moet gebeuren, tezamen met eventuele andere diensten die u wilt afnemen, maken wij een vrijblijvende offerte voor u op.

Accepteert u deze offerte, dan gaan wij voor u aan het werk met het aanbrengen van het zinkwerk op uw pand in Leeuwarden. Wij zijn hierin gespecialiseerd en dat geeft u een voordeel boven het inschakelen van een niet-gespecialiseerd bedrijf dat zinkwerk er even bij denkt te kunnen doen. Als specialist leveren wij vakwerk dat er niet alleen mooi uitziet, maar dat ook de tand des tijds kan doorstaan.

 

Zinkwerk Leeuwarden: Meer weten? Wij informeren u graag!

Mocht u meer informatie willen ontvangen over de dienstverlening van Leidekkersbedrijf Marcel Hendriks op het gebied van zinkwerk, of over een van onze andere diensten, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag informatie over de mogelijkheden en onze werkwijze, en bespreken graag uw wensen met u.

 

Leidekkersbedrijf Marcel Hendriks is uw specialist in zowel leidekken als zinkwerk. Kies voor de ervaring van een vakman om langdurig plezier te hebben van uw vernieuwde dak.