Zinkwerk Harlingen

Kiest u voor een dakbedekking van leistenen op uw pand in Harlingen, dan is de kans aanwezig dat er ook het nodige zinkwerk bij u in Harlingen aangebracht moet worden. Leidekkersbedrijf Marcel Hendriks, gevestigd in Bolsward, is gespecialiseerd in verschillende vormen van leidekken, en ook in het bijbehorende zink-, lood- of koperwerk dat daarbij komt kijken. Ook kunt u bij ons los zinkwerk op uw pand in Harlingen laten aanbrengen.

Leidekkersbedrijf Marcel Hendriks specialiseert zich in het leidekken als onderdeel van restauraties, renovaties en nieuwbouw. Ook voor vakkundig aangebracht zinkwerk in Harlingen kunt u bij ons terecht. Op onze website staan foto’s van door ons aangebracht zinkwerk op daken.

Moet er dus zinkwerk uitgevoerd worden op uw pand in Bolsward, schakel dan een echte specialist in, om de beste kwaliteit te kunnen garanderen.

Vakkundig aangebracht zinkwerk op uw pand in Harlingen

Leien en zinkwerk is een vakgebied dat u het best aan een specialist kunt overlaten. Kiest u uit kostenoverwegingen voor een niet-gespecialiseerd bedrijf dat deze werkzaamheden er even bij doet, dan kan het zijn dat u uiteindelijk ontevreden bent met het resultaat. Het kiezen voor een echte specialist in leien en zinkwerk bij u in Harlingen verdient zich dubbel en dwars terug. Dat laat zich alleen al bewijzen door het feit dat Marcel Hendriks van tijd tot tijd wordt ingeschakeld om ondeugdelijk leidekkerswerk bij klanten van niet-gespecialiseerde bedrijven te herstellen.

Het materiaal zink kent diverse gunstige eigenschappen. Om te beginnen is het zeer duurzaam, ook vanuit milieuperspectief. Zink gaat lang mee en er hoeven geen milieubelastende beschermingslagen op te worden aangebracht. Ook na lange tijd wordt zink niet bros en zacht. Raakt het zinkwerk bij u in Harlingen toch om wat voor reden dan ook beschadigd, dan is het relatief eenvoudig te herstellen door een vakman.

Lood en koper hebben weer andere eigenschappen. Het kan zijn dat u beseft dat u een van deze materialen nodig zult hebben, maar dat u niet precies weet welk materiaal in uw geval het meest geschikt is. Marcel Hendriks kan u op dit gebied deskundig adviseren over de uitstraling en de eigenschappen van elk materiaal. Op onze website kunt u ook foto’s zien van de verschillende materialen, zodat u vast kunt bekijken wat u het mooist vindt.

Neemt u gerust contact op

Wij zijn werkzaam voor panden met de monumentenstatus, maar ook voor woonhuizen en bedrijfspanden. Zoekt u zinkwerk op uw pand in Harlingen als onderdeel van het laten bedekken van uw dak met leistenen, of zoekt u los zinkwerk, neemt u dan gerust contact met ons op.

Wij geven u graag vrijblijvende informatie en advies. Ook kunnen wij op afspraak uw pand komen bekijken, waarna wij een vrijblijvende offerte voor u op kunnen maken.

Leidekkersbedrijf Marcel Hendriks is uw specialist in zowel leidekken als zinkwerk. Kies voor de ervaring van een vakman om langdurig plezier te hebben van uw vernieuwde dak.