Zinkwerk Bolsward

Zoekt u een specialist voor het uitvoeren van zinkwerk voor uw pand in Bolsward? Het kan zijn dat u een dak van leisteen laat plaatsen en dat daar het nodige zinkwerk bij komt kijken. Of u hebt een losse klus op het gebied van zinkwerk voor uw pand in Bolsward.

Leidekkersbedrijf Marcel Hendriks heeft naast het plaatsen van leistenen daken ook veel ervaring met zinkwerk, loodwerk en koperwerk. Marcel Hendriks is al sinds 1992 actief in het leidekkersvak, met alle werkzaamheden die daarbij komen kijken, waaronder zinkwerk. In de loop der jaren heeft hij genoeg ervaring opgebouwd om zich inmiddels een ware specialist te noemen. Hij is actief voor de restauratie en renovatie van monumentale panden, maar ook leistenen daken en zinkwerk voor woonhuizen en bedrijfspanden behoort tot zijn vakgebied.

Moet er dus zinkwerk uitgevoerd worden op uw pand in Bolsward, schakel dan een echte specialist in, om de beste kwaliteit te kunnen garanderen.

Zinkwerk voor uw pand in Bolsward is duurzaam en gaat lang mee

Zink is een materiaal dat duurzaam is in het gebruik. Het kent vele toepassingen, met name op daken. Het mooie van zink is dat het niet veroudert en niet bros wordt. Als het beschadigt raakt, is het door een specialist goed te repareren. Daarnaast hoeven er op zinkwerk op uw pand in Bolsward geen beschermingslagen te worden aangebracht die slecht zijn voor het milieu. Vanuit het oogpunt van duurzaamheid is zink een goede keuze.

Overigens werkt Leidekkersbedrijf Marcel Hendriks ook met lood en koper. Als u niet goed weet welk materiaal voor uw situatie het meest geschikt is, kan hij u van deskundig advies voorzien over materiaalkeuze en –gebruik.

U kunt Leidekkersbedrijf Marcel Hendriks benaderen voor een losse opdracht op het gebied van zinkwerk op uw pand in Bolsward, of dat nu een woonhuis, bedrijfspand of monumentaal pand betreft. Daarnaast voert Marcel zinkwerk uit op panden waar hij een leistenen dak plaatst. Kortom, voor elke opdracht rond het gebruik van zink op daken kunt u bij hem terecht. Door zijn ruime vakkennis en jarenlange ervaring levert hij onberispelijk vakwerk.

Kies voor een specialist

Kiezen voor een specialist op het gebied van zink is verstandiger dan kiezen voor een reguliere dakdekker die het werken met zink er even bij doet. In dat laatste geval kan de beste kwaliteit niet altijd gegarandeerd worden. Marcel Hendriks wordt soms zelfs benaderd om werk te herstellen dat door andere, niet-gespecialiseerde bedrijven op ondeugdelijke wijze is uitgevoerd.

U kunt dit voorkomen door te kiezen voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in zinkwerk op panden in Bolsward en omstreken. Leidekkersbedrijf Marcel Hendriks is zelf gevestigd in Bolsward, en is dus gemakkelijk benaderbaar voor vragen, advies en om een kijkje te nemen naar het werk dat uitgevoerd moet worden.

Neemt u dus voor het verkrijgen van informatie, advies op maat of een vrijblijvende offerte gerust contact op met Leidekkersbedrijf Marcel Hendriks, de specialist in werken met zink!