Leidekkersbedrijf Huizen

 

Een leidekker vindt in Nederland niet veel werk. Veel huizen hebben dakpannen of maken gebruik van moderne vormen van dakbedekking, zoals kunststof of bitumen. Voor een tijdloze traditionele uitstraling is een mooi leien dak echter niet weg te denken. Een gespecialiseerd leidekkersbedrijf helpt u in Huizen met het realiseren van deze wens. Leidekker Marcel Hendriks levert keer op keer uitstekende kwaliteit en verzorgt daarmee de enorme duurzaamheid die alleen leidekking kan leveren. Een levensduur van vele tientallen jaren is niet ongewoon. Kijkend naar historische daken wordt duidelijk dat een goed gelegd leien dak al gauw een eeuw mee kan gaan. Naast deze buitengewoon duurzame investering biedt dit leidekkersbedrijf u in Huizen ook een selectie aan metalen daken.

Het meest gespecialiseerde leidekkersbedrijf in Huizen

Een dak van koper, zink of lood is voor ons geen enkel probleem. Ze zijn verkrijgbaar in een paar stijlvolle tinten en goed bestand tegen de elementen. Zowel op prachtig behouden monumenten als splinternieuwe architectuur geven deze daken een nette afwerking. Ze zijn bovendien erg milieuvriendelijk, omdat ze gemakkelijk te recyclen zijn.

Een andere populaire vorm van leidekken is de Oud-Duitse Dekking. Deze kenmerkt zich door leien van verschillende groottes te gebruiken, met de grootste onderaan en de kleinste het dichtst bij de top van het dak. Dit geeft een traditionele en levendige uitstraling, zeer geschikt voor oudere gebouwen en monumenten.

Ten slotte is en de sjabloondekking. Hierin worden juist uitsluitend leien van identieke grootte gebruikt. Dit geeft een regelmatige, georganiseerde bedekking. Deze vorm is goed toepasbaar op zowel monumenten als modernere architectuur. Weet u niet zeker welke vorm het beste past bij uw pand? Ons leidekkersbedrijf helpt u in Huizen graag met deskundig advies, gebaseerd op jaren ervaring.

 

De leien daken zelf kunnen in meerdere verschillende patronen geplaatst worden. Een populaire vorm die ons leidekkersbedrijf in Huizen heeft geplaatst is de maasdekking. Deze eigentijdse vorm van dakbedekking heeft een grote overlap voor dubbele dekking. Zo is er geen paniek als er een lei wegvalt en kunt u deze snel laten vervangen, zonder u zorgen te hoeven maken over lekkage. Regen en wind worden met dit strakke patroon moeiteloos tegengehouden, ongeacht de richting. Wij vertellen u graag meer over maasdekking, evenals de andere verschillende patronen waarmee onze leidekker voor u aan de slag kan gaan.

Leidekkersbedrijf Huizen staat voor kwaliteit en duurzaamheid

Deze klantvriendelijke aanpak ziet u tijdens het gehele proces van uw project terug. Vanaf dag één houden wij de communicatie helder en overzichtelijk. Met een uitgebreide vrijblijvende offerte zorgen we dat u goed inzicht heeft in de vereiste werkzaamheden voor uw klus en de daarbij horende kosten. Onze vakmensen gaan vervolgens nauwkeurig te werk om het materiaal zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Neem binnenkort contact op met ons ervaren leidekkersbedrijf en leer wat wij in Huizen kunnen doen voor u.

 

U haalt het maximale uit een leistenen dak met de dienstverlening van Leidekkersbedrijf Marcel Hendriks!