Leidekkersbedrijf Drenthe

Leidekkersbedrijf Drenthe: Uw Specialist voor Leien Daken

Bent u op zoek naar een vakkundig en ervaren leidekkersbedrijf in Drenthe voor een prachtig leien dak? Of u nu beheerder bent van een monumentaal pand, of eigenaar van een woning of bedrijfspand, de vakbekwame leidekkers die u in Drenthe aan een prachtige dakbedekking van leisteen kunnen helpen, vindt u bij Marcel Hendriks. Hij zit al in het leidekkersvak sinds 1992 en heeft zich ontwikkeld tot een ware expert.

Leidekkersbedrijf Marcel Hendriks: Uw Partner in Drenthe

Leidekkersbedrijf Marcel Hendriks is gevestigd in Tjerkwerd en biedt haar diensten aan in heel Friesland, inclusief Drenthe. Of u nu in Assen, Emmen, Hoogeveen of elders in Drenthe woont, Marcel Hendriks staat voor u klaar om uw dak te voorzien van hoogwaardige leisteen dakbedekking.

Leidekkersbedrijf Drenthe | Vakmanschap en Expertise voor Leien Daken


Leidekkersbedrijf Drenthe | Leidekkersbedrijf Drenthe | Leidekkersbedrijf Drenthe


Leidekkersbedrijf Marcel Hendriks

Waarom Kiezen voor een Specialistisch Leidekkersbedrijf in Drenthe?

Goed leidekken is een vak apart. Leien daken nemen toe in populariteit, maar wilt u echt maximaal kunnen profiteren van de unieke uitstraling en eigenschappen van leisteen, dan is het aan te raden hiervoor een specialistisch leidekkersbedrijf in te schakelen. U bevindt zich nu op de website van zo’n specialist, met jarenlange ervaring en uitgebreide kennis op het gebied van leidekken en bijbehorend koper-, lood- en zinkwerk.

Een Vakkundig Leidekkersbedrijf voor U in Drenthe

Leidekken lijkt misschien niet zo moeilijk, maar het is echt een ambacht. Wie denkt een goed leien dak te kunnen verkrijgen door in zee te gaan met een gewoon dakdekkersbedrijf dat het leien er een beetje naast doet, kan geluk hebben, maar komt ook vaak bedrogen uit. Het is meer dan eens gebeurd dat Marcel Hendriks werd ingeschakeld om ondeugdelijk leidekkerswerk te herstellen dat door een bedrijf met onvoldoende kennis en ervaring was uitgevoerd.

Kwaliteit en Duurzaamheid van Leien Daken

Ambachtelijke leistenen, vaak afkomstig uit Spanje, zijn natuurlijk wat duurder dan dakpannen die je bij de bouwmarkt haalt. Kiest u voor een leistenen dak, kies dan ook voor de ervaring en het vakmanschap van een gespecialiseerd leidekkersbedrijf voor uw pand in Drenthe. De investering verdient zich dubbel en dwars terug door het geleverde vakmanschap, de mooie uitstraling en de lange levensduur van uw leistenen dakbedekking.

Restauratie en Renovatie van Monumentale Panden

Leidekkersbedrijf Marcel Hendriks wordt vaak ingeschakeld voor de restauratie van daken van monumentale panden. Hij legt de leistenen dan in de gewenste dekking en voert eventueel het benodigde zink-, koper- of loodwerk uit. De methode van het leidekken wordt samen met de klant besproken. De dubbele maasdekking is in Nederland het meest gebruikelijk, vanwege ons winderige en natte klimaat. Mocht er dan door sterke wind een leisteen losraken, dan is het dak nog steeds bedekt. Marcel Hendriks is ook bedreven in diverse andere leitechnieken, zoals de levendig ogende Oud-Duitse dekking en de gelijkmatige sjabloondekking.

Nieuwbouw en Renovatie van Leien Daken

Naast restauratie kunt u leidekkersbedrijf Marcel Hendriks in Drenthe ook inschakelen voor renovatie en nieuwbouw van bedrijfspanden en woonhuizen. U kunt altijd contact opnemen voor meer informatie.

Wij Horen Graag van U

Bent u op zoek naar meer informatie of advies op maat, afgestemd op uw specifieke situatie? Of zou u graag willen dat wij een kijkje nemen bij uw pand, de mogelijkheden bespreken en vervolgens een vrijblijvende offerte aan u verstrekken? Wij horen het graag van u, dus neemt u gerust contact met ons op.

Leidekkersbedrijf Marcel Hendriks is het ervaren leidekkersbedrijf dat u in Drenthe aan een prachtig leien dak met een lange levensduur kan helpen.

U haalt het maximale uit een leistenen dak met de dienstverlening van Leidekkersbedrijf Marcel Hendriks!