Leidekkersbedrijf Blaricum

Een goede leidekker is moeilijk te vinden in Nederland. Niet alleen worden veel leidekkersklussen opgevangen door andere dakdekkers, het is sowieso een minder populair daktype in dit land. Een goed leien dak is echter buitengewoon duurzaam en vereist een specialist. Marcel Hendriks heeft al vaak genoeg het halfbakken werk van andere dakdekkers op kunnen ruimen, en dat is geen goedkope onderneming. Zijn leidekkersbedrijf levert bij u in Blaricum uitsluitend professioneel vakmanschap.

Ambachtelijk leidekken is een aardige investering, maar mits er goede materialen gebruikt worden is dit type dak extreem duurzaam. Een levensduur van ruim honderd jaar is niet ongebruikelijk. Het loont daarom om een ervaren en specialistisch leidekkersbedrijf in te schakelen bij u in Blaricum. Het is een investering waar u de rest van uw leven zorgeloos van kunt genieten. Met zowel traditionele als moderne dakstijlen kunnen wij elk huis voorzien van een prachtig leien dak.

Waarom een Leidekkersbedrijf in Blaricum voor uw pand?

Naast onze specialiteit is leidekkersbedrijf Marcel Hendriks voor u in Blaricum ook zeer bekwaam in metalen dakbedekking. Koper, zink of lood, het maakt voor onze professionals niet uit. Met jaren ervaring en training maken wij van elk project ongeëvenaard vakwerk. Deze daktypen zijn allemaal nagenoeg ongevoelig voor de elementen en houden er een lange levensduur aan over. Met veel verschillende tinten en stijlen passen zij goed op tal van verschillende uitstralingen. Van oude monumenten tot splinternieuwe moderne huizen, een goed gezet metalen dak geeft het een prachtige afwerking.

De leien daken zelf kunnen in meerdere verschillende patronen geplaatst worden. Een populaire vorm die ons leidekkersbedrijf heeft geplaatst is de maasdekking. Deze eigentijdse vorm van dakbedekking heeft een grote overlap voor dubbele dekking. Zo is er geen paniek als er een lei wegvalt en kunt u deze snel laten vervangen, zonder u zorgen te hoeven maken over lekkage. Regen en wind worden met dit strakke patroon moeiteloos tegengehouden, ongeacht de richting. Wij vertellen u graag meer over maasdekking, evenals de andere verschillende patronen waarmee onze leidekker voor u aan de slag kan gaan.

Maak een afspraak met het leidekkersbedrijf Blaricum

Onze service en klantgerichte aanpak gaan echter verder dan een stukje deskundig advies vooraf. U krijgt een goed inzicht in de te verrichten werkzaamheden en bijbehorende kosten met onze gedetailleerde offerte. Deze is geheel vrijblijvend en wordt op uw unieke situatie en persoonlijke behoeften voor het project afgesteld. Wanneer ons leidekkersbedrijf bij u in Blaricum het dak heeft opgeleverd staan ze bij eventuele lekkages snel klaar om het euvel te verhelpen. Vaak wacht Marcel Hendriks tot er een bui is gevallen voor hij de rekening stuurt. Hij verwacht pas geld als hij zeker is dat er vakwerk is geleverd, volgens zijn hoge kwaliteitseisen.

U haalt het maximale uit een leistenen dak met de dienstverlening van Leidekkersbedrijf Marcel Hendriks!