Leidekker Sneek

Een dak van leistenen zou heel mooi staan op veel gebouwen in Sneek. Er zijn gebouwen, bijvoorbeeld bepaalde monumentale panden, die met gewone dakpannen toch niet helemaal tot hun recht komen, en waar een leien dak een heel verschil zou kunnen maken. Dit geldt ook voor sommige woningen en bedrijfspanden in klassieke stijl.

Bent u eigenaar van een woning of bedrijfspand, of beheert u een monumentaal pand, en bent u geïnteresseerd in een leistenen dakbedekking op uw pand in Sneek? Laat het leidekken dan ook goed en professioneel uitvoeren door een ervaren leidekker bij u in Sneek. Leidekkersbedrijf Marcel Hendriks is gevestigd in Bolsward, en eigenaar Marcel Hendriks zit al sinds 1992 in het leidekkersvak. Inmiddels mag hij zich echte specialist noemen in het leidekken en in bijbehorende zink-, koper- en loodwerkzaamheden.

Zoekt u een vakkundige leidekker die uw pand in Sneek van een prachtige leistenen dakbedekking kan voorzien, waarbij u kunt kiezen uit diverse soorten leistenen en dekkingen? Neemt u dan contact met de expert op dit gebied in uw regio, Leidekkersbedrijf Marcel Hendriks.

Een echte leidekker maakt voor u in Sneek het verschil

Er zijn niet zoveel ervaren en bekwame leidekkers in Nederland, terwijl er wel steeds meer vraag naar is. Daarom denken sommige reguliere dakdekkersbedrijven dat ze het leien er wel even bij kunnen doen, omdat de klant erom vraagt. Dit resulteert niet zelden in ondeugdelijk werk, want goed leidekken is een vak apart, waarbij we zelfs kunnen spreken van een ambacht.

Het is aan te raden om niet uit kostenoverwegingen te kiezen voor een niet-gespecialiseerd bedrijf. Goede resultaten kunnen dan niet gegarandeerd worden. Kies in plaats daarvan een professionele en ervaren leidekker voor uw dak in Sneek, die u gevonden hebt in Leidekkersbedrijf Marcel Hendriks.

Als u contact opneemt, is leidekker Marcel Hendriks graag bereid uw pand in Sneek te bekijken en met u te bespreken wat er gedaan moet worden. Wij informeren u dan ook over de verschillende soorten leistenen en de verschillende dekkingen. In Nederland is de dubbele maasdekking het meest populair, waarbij uw dak dicht blijft zelfs als er een leisteen afwaait in een storm. Leidekkersbedrijf Marcel Hendriks kan echter ook andere dekkingen toepassen, zoals de zeer gelijkmatige sjabloondekking of de levendig ogende Oud Duitse dekking. Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden die u ter beschikking staan.

Leidekker Sneek: Marcel Hendriks

Na het bespreken van de mogelijkheden maken wij een vrijblijvende offerte voor u op. Gaat u hiermee akkoord, dan gaat leidekker Marcel Hendriks voor u in Sneek aan de slag om een prachtig leistenen dak te realiseren. Eventueel koper-, lood- of zinkwerk wordt ook zeer vakbekwaam door hem uitgevoerd. U krijgt een prachtig dak dat de tand des tijds gedurende talloze jaren kan doorstaan.

Wilt u een afspraak maken met Marcel Hendriks, of wilt u eerst meer vrijblijvende informatie ontvangen over onze dienstverlening? Neemt u gerust contact met ons op, wij voorzien u graag van informatie. Tot het tekenen van de offerte zit u nergens aan vast, dus bespreek gerust de mogelijkheden met ons.

De professionele leidekker voor uw pand in Sneek heet Leidekkersbedrijf Marcel Hendriks!