Leidekker Laren

 

Zoekt u een vakkundig en ervaren leidekker om uw pand in Laren van een leien dak te voorzien? Of u nu beheerder bent van een monumentaal pand, of u bent eigenaar van een woning of bedrijfspand, de vakbekwame leidekker die u in Laren aan een prachtige dakbedekking van leisteen kan helpen heet Marcel Hendriks. Hij zit al in het leidekkersvak sinds 1992 en heeft zich ontwikkeld tot een ware expert.

Goed leidekken is een vak apart. Leien daken nemen toe in populariteit, maar wilt u echt maximaal kunnen profiteren van de unieke uitstraling en eigenschappen van leistenen op uw dak, dan is het aan te raden hiervoor naar een specialist te gaan. U bevindt zich nu op de website van zo’n specialist, met jarenlange ervaring en uitgebreide kennis op het gebied van leidekken, en daarnaast bijbehorend koper-, lood- en zinkwerk.

 

De gespecialiseerde leidekker Laren voor uw mooie pand.

Leidekken is zoiets wat misschien niet zo moeilijk lijkt, maar het is echt een ambacht. Wie denkt een goed leien dak te kunnen verkrijgen door in zee te gaan met een gewoon dakdekkersbedrijf dat het leien er een beetje naast doet, kan geluk hebben, maar komt ook vaak bedrogen uit.

Ambachtelijke leistenen, vaak afkomstig uit Spanje, zijn natuurlijk wat duurder dan dakpannen die je bij de bouwmarkt haalt. Kies u voor een leistenen dak, kies dan ook voor de ervaring en het vakmanschap van een gespecialiseerde leidekker voor uw pand in Laren. De investering verdient zich dubbel en dwars terug door het geleverde vakmanschap, de mooie uitstraling en de lange levensduur van uw leistenen dakbedekking.

Naast restauratie kunt u leidekker Marcel Hendriks in Laren ook inschakelen voor renovatie en nieuwbouw van bedrijfspanden en woonhuizen. U kunt altijd contact opnemen voor meer informatie.

 

De leidekker in Laren hoort graag van u!

Leidekkersbedrijf Marcel Hendriks wordt vaak ingeschakeld voor restauratie van de daken van monumentale panden. Hij legt de leistenen dan in de gewenste dekking, en voert eventueel het benodigde zink-, koper- of loodwerk uit. De methode van het leidekken wordt samen met de klant besproken. De dubbele maasdekking is in Nederland het meest gebruikelijk, vanwege ons winderige en natte klimaat. Mocht er dan door sterke wind een leisteen losraken, dan is het dak nog steeds bedekt. Marcel Hendriks is ook bedreven in diverse andere leitechnieken, zoals de levendig ogende Oud Duitse dekking en de gelijkmatige sjabloondekking.

Bent u op zoek naar meer informatie of advies op maat, afgestemd op uw specifieke situatie? Of zou u graag willen dat wij een kijkje nemen bij uw pand, de mogelijkheden bespreken en vervolgens een vrijblijvende offerte aan u verstrekken? Wij horen het graag van u, dus neemt u gerust contact met ons op..

 

Leidekkersbedrijf Marcel Hendriks is de ervaren leidekker die u in Laren aan een prachtig leien dak met een lange levensduur kan helpen.