Leidekker Harlingen

Steeds meer mensen beginnen weer het unieke karakter van leistenen daken te ontdekken. Nederland is al een lange tijd voornamelijk een dakpannenland, maar leisteen wint weer aan populariteit. Vooral woningen en bedrijfspanden in klassieke stijl, en uiteraard monumentale panden, kunnen profiteren van de uitstraling van een dak van leistenen.

Zoekt u ook een dak van leisteen voor uw pand in Harlingen? Het is daarbij van belang dat u ten eerste kiest voor goede kwaliteit leistenen, en daarnaast voor een specialist die het leidekken met grote vakkundigheid kan uitvoeren. De leidekker die voor u in Harlingen deze kwaliteiten in zich draagt vindt u bij Leidekkersbedrijf Marcel Hendriks uit Bolsward. Op uw woning, bedrijfspand of het monumentale pand dat u wellicht beheert kan ons bedrijf in diverse stijlen en steensoorten een dakbedekking van leistenen vakbekwaam aanbrengen.

Marcel Hendriks, de gespecialiseerde leidekker voor uw pand in Harlingen

Een leistenen dak heeft een prachtige uitstraling en gaat zeer lang mee. Het is echter wel zo dat het van belang is dat de leidekker die de leistenen voor u in Harlingen aanbrengt, een specialist is op dat gebied. Goed leidekken is niet zo gemakkelijk. Eigenaar Marcel Hendriks ziet vaak genoeg dat gewone dakdekkersbedrijven het leidekken er even bij proberen te doen, zonder dat ze er veel ervaring in hebben. Het resultaat is dan vaak ondeugdelijk. Marcel Hendriks is in de loop de jaren meerdere malen gevraagd om dergelijk ondeugdelijk leidekkerswerk te herstellen, met alle kosten die dat met zich meebrengt. Het is daarom beter om direct een specialist in de hand te nemen, dan is het in één keer goed.

Als leidekker voor klanten in Harlingen, Bolsward en omstreken is Marcel Hendriks bedreven in meerdere leitechnieken. In Nederland is de dubbele maasdekking het meest gangbaar. De dubbele dekking van de leistenen zorgt voor goede isolatie, en mocht er een keer een steen losraken, dan is uw dak nog steeds helemaal bedekt. Overigens kan Leidekkersbedrijf Marcel Hendriks ook andere technieken toepassen. U kunt denken aan de Oud Duitse dekking, die een levendig effect geeft, of de sjabloondekking, met een zeer regelmatig resultaat.

Leidekker Harlingen: Marcel Hendriks

Moet er het nodige zink-, lood- of koperwerk verricht worden aan uw dak, dan zijn wij als uw leidekker in Harlingen in staat om dit zeer vakkundig uit te voeren. Wij hebben jarenlange ervaring met deze werkzaamheden en zorgen voor een onberispelijk resultaat.

Leidekkersbedrijf Marcel Hendriks verzorgt veel restauratiewerk aan kerken en andere monumentale panden, maar wij kunnen ook de leidekker voor u in Harlingen zijn die een leistenen dak aanbrengt op uw woning of bedrijfspand. Neemt u gerust contact met ons op en leg de gewenste werkzaamheden aan ons voor. Wij zijn bereid een vrijblijvende offerte voor u op te maken, zodat u weet waar u aan toe bent.

Leidekkersbedrijf Marcel Hendriks is de leidekker die bij u in Harlingen het leistenen dak kan aanbrengen dat er niet alleen prachtig uitziet, maar ook de tand des tijds moeiteloos kan doorstaan.