Leidekker Bolsward

Hoewel Nederland meer een dakpannenland is, beginnen steeds meer particulieren, bedrijven en beheerders van monumentale panden de charme en de voordelen van daken bekleed met leisteen weer opnieuw te ontdekken. Veel monumentale panden komen pas echt tot zijn recht met een dak van leisteen. Ook klassieke woningen en oudere bedrijfspanden kunnen hiervan profiteren.

Leisteen is een prachtig materiaal dat op veel panden erg mooi staat, en dat een zeer lange levensduur kent. Woont, werkt of beheert u een pand in Bolsward, en denkt u erover om het dak te laten bekleden met leisteen? Het is dan van belang dat u kiest voor een ervaren leidekker voor uw pand in Bolsward. Wie kiest voor leisteen, doet er goed aan om kwaliteit van de stenen en vakkundig uitgevoerde leidekkerswerkzaamheden voorrang te geven op prijsoverwegingen.

Marcel Hendriks uit Bolsward zit al sinds 1992 in het leidekkersvak en kan met recht een ware specialist op dit gebied genoemd worden. U kunt zijn vaardigheden en ervaring als leidekker ook voor uw pand in Bolsward inschakelen.

Een ervaren leidekker voor u in Bolsward, bedreven in alle gangbare technieken

Wilt u een dak in Bolsward laten bedekken door een leidekker, dan kunt u kiezen uit diverse soorten leisteen en technieken. Marcel Hendriks kent de verschillende soorten stenen en alle gangbare technieken, en kan deze ook bedreven toepassen. Hij kan u ook van deskundig advies voorzien over alle stenen en technieken, en over wat hij denkt dat het mooist zou staan op uw dak.

In Nederland is de dubbele maasdekking de meest gangbare techniek die gehanteerd wordt door een leidekker in Bolsward en andere plaatsen. Door de dubbele dekking is zelfs bij een losgewaaide steen uw dak nog steeds bedekt. Leidekkersbedrijf Marcel Hendriks kan als leidekker voor u in Bolsward echter ook andere technieken toepassen, zoals de Oud Duitse dekking, die een levendig effect op uw dak geeft.

Ook voor koper-, zink- en loodwerk kunt u Marcel inschakelen. Op de foto’s op onze website is te zien dat hij ook daar zeer bedreven in is. Weet u niet voor welk materiaal u moet kiezen, dan kan Marcel u hierover van advies voorzien, afgestemd op uw situatie.

Het is het beste om te kiezen voor een gespecialiseerde leidekker voor uw pand in Bolsward. Een gewoon dakdekkersbedrijf dat het leidekken er even bij doet geeft u niet dezelfde garantie op een goed resultaat. Kiest u echter voor een specialist als Marcel Hendriks, dan zult u daar op het gebied van uiterlijk, kwaliteit en levensduur geen spijt van krijgen.

Neem contact op voor informatie, advies of een offerte

Wilt u meer vrijblijvende informatie over de dienstverlening van Marcel Hendriks ontvangen, neemt u dan contact op. Ook voor het verkrijgen van advies of een eveneens vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met Leidekkersbedrijf Marcel Hendriks opnemen.

U haalt het maximale uit een leistenen dak met de dienstverlening van Leidekkersbedrijf Marcel Hendriks!